Képek a Galériából

No categories found

Galéria adatok:

  • Képek száma:   0
  • Kategóriák száma:   0
  • Kommentek száma:   0
  • Összes szavazat:  

Facebook

Megosztás

Képügynökségek

Buy Stock Photos
Royalty Free Images

Dragon-Photo, Powered by Joomla!
PDF Nyomtatás E-mail

 

Tudnivalók a rendelésről:

A rendezvényeken készült képek megvásárolhatóak nagy méretben! -> Árlista (Regisztráció után érhető el!)

Rendelés menete:

A képek kis méretben felkerülnek ezen oldal Galériájába, események és programok szerint kategorizálva. A galéria képei vízjellel ellátottak az illetéktelen letöltések miatt! A megrendelt képeket a megrendelő teljes méretben vízjel vagy aláírás nélkül kapja kézhez!

A kiválasztott képek azonosító számát kell elküldeni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre! A képeket nem kell letölteni az oldalról, csak a képek alatt szereplő fájlnevet kell elküldeni! A rendelés beérkezése után a megrendelő válaszlevélben megkapja a számlaszámot, amelyre a vételárat el kell utalnia. Az utalás beérkezését követően kapja meg a képeket elektronikus vagy postai úton.

Elektronikus kézbesítés esetén az utalás beérkezését követően a megrendelő egy linket kap e-mailben, amelyen keresztül le tudja tölteni a képeket tartalmazó tömörített állományt. Ez jellemzően .rar vagy .zip kiterjesztésű lehet. A megrendelő dönti el, milyen tömörített állományban szeretné megkapni a képeit.

Postai kézbesítés esetén a postai díj, a CD/DVD és a csomagolás ára még plusz költséget jelent, amely a vevőt terheli! A feladás tényéről a megrendelő e-mailben értesítést kap. Minden esetben ajánlott elsőbbségi levélként kerül postára a CD/DVD!

Utánvételre is van lehetőség!

A teljes méretű képek felbontása: 14-16 megapixel.